Locatiegroepen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met deze nieuwe functie kunnen beheerders locatiegroepen aanmaken.

Locatiegroepen zijn groepen die bestaan uit soortgelijke locaties. Met behulp van locatiegroepen kunnen beheerders gemakkelijker beleid instellen voor verschillende locaties.

Opmerking: je moet een beheerder zijn met toegang tot de sectie 'Locatiegroepen' om locatiegroepen te kunnen aanmaken of bewerken.

Een locatiegroep aanmaken

1. Ga naar het tabblad 'Organisatie'.

2. Navigeer naar de sectie 'Locatiegroepen' waar al je bestaande groepen worden weergegeven.

3. Klik op 'Locatiegroep aanmaken' om een nieuwe groep aan te maken.

4. Geef je groep een naam in het nieuwe venster.

5. Zoek naar locaties en klik erop zodra ze in de lijst verschijnen. Hiermee voeg je de locaties toe aan de groep.

6. Nadat je alle locaties hebt toegevoegd, klik je op 'Groep aanmaken'.

7. Je nieuwe groep verschijnt in de lijst met locatiegroepen. Je kunt de lijst gemakkelijk bewerken of verwijderen.

Een groep bewerken of verwijderen

Gebruik de knop 'Bewerken' om te bewerken en het prullenbakpictogram om te verwijderen.

Nadat je op 'Bewerken' hebt geklikt verschijnt er een nieuw venster waarin je de naam van de groep of de locaties ervan kunt bewerken.

Vergeet niet op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.