Migratie van zaalpanelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel beschreven we gedetailleerd het migratieplan voor de zaalpanelen.

Tijdens de migratie

• Alle zaalpanelen moeten worden bijgewerkt als onderdeel van de overgang naar het nieuwe platform.

• Tijdens de migratie zal ons interne team de uitrol van de nieuwe software in de gaten houden, beheren en configureren.

Na de migratie

• Na de implementatie is er voor alle schermen een nieuw verbindingsproces nodig.

• Ons team werkt samen met de beheerders van de locaties om alle schermen naadloos te koppelen.

• In onderstaande stapsgewijze uitleg wordt het koppelingsproces van panelen uitgelegd. Beheerders kunnen deze taak gemakkelijk zelf uitvoeren en zodra de panelen geconfigureerd zijn, kunnen deze net als voorheen worden gebruikt. De zaalreserveringen voor die dag worden gesynchroniseerd en op de juiste panelen weergegeven.

Uitleg bij het configureren van panelen:

Opmerking: je moet de rechten van een schermbeheerder of hoger bezitten om toegang te krijgen tot deze functie.

Ga via de Ricoh Spaces-webapplicatie naar de instellingen van jouw organisatie. Selecteer de locatie waarvoor je de zaalpanelen wilt bijwerken.

Navigeer naar het tabblad 'Schermen' waar al je schermen voor die locatie worden weergegeven.

Rechtsboven op je scherm kun je op 'Locatiecode tonen' klikken en je locatiecode weergeven. Noteer de code.

Je zou op je zaalpaneel nu onderstaand scherm moeten zien:

Voer de locatiecode uit de vorige stap in en druk op 'Volgende'.

Er wordt nu een koppelcode gegenereerd die je moet invoeren in de webapplicatie.

Maak in de webapp een nieuw scherm aan met de knop 'Scherm aanmaken'. Er verschijnt een venster.

Voer de op je paneel weergegeven koppelingscode in. In dit voorbeeld is dat '219082'.

Geef het scherm een titel. Wij raden aan een titel op te geven die je gemakkelijk kunt onthouden, zoals de naam van de vergaderzaal.

Klik op 'Volgende' en volg de instructies op het scherm.

Verdere ondersteuning:

Wij blijven onze klanten tijdens alle fasen van het proces op de hoogte houden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.