Evenementen & vergaderzalen
Vergadering markeren als privé
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt vergaderingen als privé markeren in Ricoh Spaces.

Tips:

• Privévergaderingen kunnen alleen via de webapp worden aangemaakt, maar ze worden wel in de mobiele app verwerkt.

• Vergaderingen die in Outlook als privé zijn gemarkeerd, worden in Spaces ook automatisch als privé gemarkeerd.

Vereisten: je moet weten hoe je een nieuwe afspraak aanmaakt binnen Spaces. Raadpleeg Zaal reserveren via 'Ruimte zoeken' voor hulp.

1. Maak een nieuwe afspraak aan en vul de vereiste afspraakgegevens in.

2. Druk op de schakelaar 'Privé maken'.

3. Bevestig je keuze door te klikken op 'Afspraak aanmaken' of

Opmerking: als je een vergadering niet langer wilt als privé wilt weergeven, kun je op elk gewenst moment de reservering bewerken en de schakelaar 'Privé maken' uitzetten.

Wanneer je een privévergadering hebt aangemaakt, kun je deze eenvoudig herkennen in 'Zaalplanning' in Spaces doordat er een slotje wordt weergegeven vóór de titel van de afspraak. In de titel van de afspraak staat ook alleen de naam van de organisator.

Vanuit 'Zaalplanning' kan alleen de host van de vergadering de reservering van de privévergadering openen om de details te bekijken en deze aan te passen. Andere gebruikers, inclusief beheerders, die toegang proberen te krijgen tot een privéreservering, krijgen een dialoogvenster te zien met de mededeling dat de vergadering privé is en dat zij geen rechten hebben om toegang te krijgen tot de vergadering, zoals hieronder geïllustreerd.