Productupdates
V2 Migratie
Migratie van de mobiele applicatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De nieuwe versie van Ricoh Spaces is volledig opnieuw ontworpen om je een verbeterde ervaring en meer functionaliteiten te bieden. Hieronder vind je de migratiestappen die specifiek betrekking hebben op de mobiele applicatie.

Vóór de migratie:

• Op de afgesproken migratiedatum worden al je gegevens overgezet.

• Gedurende deze periode zijn alle apps, inclusief de mobiele applicatie, niet toegankelijk.

• Zolang de mobiele applicatie niet toegankelijk is, kun je geen nieuwe reserveringen doen in Ricoh Spaces. Vergaderingen kunnen tijdens deze periode echter wel worden vastgelegd via Office 365 of Google Workplace en worden gesynchroniseerd zodra de overdracht is voltooid. Je vergaderingen verschijnen dus zoals gebruikelijk in de nieuwe mobiele applicatie.

Wij danken je voor je begrip en verontschuldigen ons voor eventueel ongemak als gevolg van de migratie.

Na de migratie

• Zodra de migratie is voltooid en je je mobiele applicatie opent, verschijnt er een dialoogvenster. Hierin vind je instructies over hoe je de nieuwe versie van de mobiele applicatie van Ricoh Spaces kunt downloaden.

• Nadat de applicatie is gedownload, kunt je inloggen met je inloggegevens.

• Je kunt de oudere Android-of iOS-applicatie van het apparaat verwijderen via de instellingen van Android of iOS.

Verdere ondersteuning:

Wij blijven onze klanten tijdens alle fasen van het proces op de hoogte houden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.