Een kamer boeken via de mobiele app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De RICOH Spaces mobiele app geeft gebruikers toegang tot een groot aantal functies. Dit artikel richt zich op het gebruik van de mobiele app om eenvoudig een vergaderruimte te boeken.

Hoe boekt u een vergaderruimte

1

. Open uw RICOH Spaces app.

2. Navigeer naar het tabblad Kantoor.

3. Selecteer een ruimte naar wens.

4. Klik op Kies een tijd om tijdslots te selecteren. Alle slots zijn 15 minuten lang.

5. Klik op Selecteren.

6. U kunt ook details van het evenement toevoegen en deelnemers toevoegen. Zodra u klaar bent met het invullen van de velden klikt u op Boeken.

7. Uw boeking is nu voltooid.