Essentieel
Status instellen in V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Status instellen is een handig hulpmiddel om uw agenda met uw collega's te communiceren. Hiermee kunt u uw status instellen op Thuiswerken, Elders werken, Buiten kantoor of juist snel een ruimte reserveren als u naar kantoor komt. We laten u zien hoe u dit doet via de web app.

Stel uw status in

1

.

Ga naar RICOH Spaces.

Ga naar RICOH Spaces en open uw feed

.

2. Klik op Locatie toevoegen.

3. Kies uw status in de vervolgkeuzelijst.

• Snel boeken: Hiermee kiest u een werkplek voor u, rekening houdend met uw eerdere boekingen, beschikbare ruimtes en uw lijst met favoriete ruimtes.

• Thuiswerken

• Elders werken

• Buiten kantoor

Opmerking: Uw collega's hebben toegang tot uw status. We raden u aan een status toe te voegen zodat u uw collega's op de hoogte kunt brengen van uw agenda.

Uw status voor de week instellen

Met RICOH

Spaces Status kunt u uw status voor de dag instellen, maar ook voor andere data. Klik gewoon op het pictogram om de sectie uit te vouwen. Gebruik de pijltjes links en rechts om binnen je agenda te bewegen en statussen in te stellen.

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!