Essentieel
Uw RICOH Spaces V2-profiel instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Personaliseer uw RICOH Spaces-profiel, voeg uw beste foto toe en maak het gemakkelijk voor mensen om te weten wie u bent en wat u doet! Het profielgedeelte is ook waar u uw voertuigen beheert, uitlogt en uw voorkeuren voor analyses instelt.

De secties van mijn profiel

Accountinstellingen:

• Voeg een profielfoto toe met de knop Profiel aanpassen.

• Afmelden

• Voor- en achternaam

• Mobiel nummer

• Functie titel

• Bio: Maak het persoonlijk en vertel mensen over je interesses, of/en wat je precies beheert in de organisatie.

• Selecteer uw hoofdlocatie

• Maak uw pin aan (gebruikt voor kamerpanelen)

Voorkeuren:

Thema & Taal

:

• Systeem (standaard), lichte of donkere modus

• Taal: Kies je voorkeurstaal uit de vervolgkeuzelijst

Homepage:

Kies uw Homepage als de Plattegrond of de Agenda.

Navigatie:

Kies uw menu bovenaan of aan de zijkant van uw pagina.

Privacy:

• Product Analytics: Opt-in of uit.

• Voorkeuren voor cookies beheren.

• Bezoekers hosten: Zichtbaar zijn voor bezoekers als host.

Delegeren:

Door iemand toe te voegen aan je delegatielijst kan deze persoon namens jou boeken, wat kan worden afgestemd op bepaalde boekingen.

Visualiseer, bewerk, verwijder en voeg delegatieboekers toe in dit gedeelte.

Groepen:

Dit gedeelte is alleen Weergave. Hiermee kunt u de AD-groepen zien waar u deel van uitmaakt.

Voertuigen:

In dit gedeelte kunt u uw voertuigen visualiseren, toevoegen, bewerken en verwijderen.