V2 - Boeken en status instellen op mobiel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via de mobiele app kun je eenvoudig een werkplek reserveren en je status instellen. We laten u zien hoe u dat doet.

Boeken via de mobiele app

Boek een bureau

1

. Om een bureau te boeken op de mobiele app, klikt u op Locatie toevoegen.

2. Kies Werkruimte boeken.

3. Dit opent de lijst met alle bureaus van uw locatie.

4

. Zoek een beschikbaar bureau (in het groen) en klik erop.

5. Selecteer de dag(en) en slot(s) waarvoor u het bureau wilt boeken.

6. Klik op Boeken. U ontvangt vervolgens een bericht met de details van uw boeking.

Quick Book

Quick Book is een optie die u automatisch aan een balie toewijst. Het houdt rekening met uw eerdere boekingen, de ruimtes die u als favoriet heeft gemarkeerd en de ruimtes die beschikbaar zijn.

1. Om een balie te boeken op de mobiele app. Klik op Locatie toevoegen.

2. Kies voor Snel boeken.

3. U bent nu toegewezen aan een balie en heeft een bevestiging van uw boeking ontvangen.

Een ander type ruimte boeken

1

. Om een ander type ruimte te boeken op de mobiele app. Klik op de knop Plus.

2. Het geeft je de optie om een ander type beschikbare ruimte te boeken, zoals een kamer, locker of parkeerplaats.

3. Klik op het type werkruimte dat u wilt boeken om een lijst met beschikbare werkruimtes te openen.

4. Selecteer de gewenste, vul eventueel vereiste informatie in en bevestig de boeking.

Status instellen

Via de mobiele app kunt u eenvoudig uw status instellen door op Locatie toevoegen te klikken. De statussen zijn: Thuiswerken, Werk elders en Buiten kantoor. U kunt ook een werkruimte boeken. Al uw statussen zijn zichtbaar voor uw collega's.