Beleid beheren in V2: Desks
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Organisatie-instellingen is een krachtige module waarmee beheerders beleid kunnen instellen voor een specifieke of voor meerdere locaties. Dit artikel leidt u door het bureaubeleid waarmee u een specifieke locatie kunt beheren.

Bureaubeleid instellen voor een locatie

1

.

Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen.

Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen

.

2. Klik op de locatie die u wilt beheren.

3. Eenmaal in de locatie navigeert u naar de sectie Beleid.

Allow Future Desk Bookings

Met deze numerieke waarde kunnen gebruikers balies boeken het opgegeven aantal dagen vooruit. Als de gebruiker 31 dagen vooruit probeert te boeken, worden geen bureauboekingen toegestaan.

Opmerking: dit kan 5 dagen vooruit zijn of 300, het is volledig configureerbaar.Data buiten de geselecteerde periode zullen niet beschikbaar zijn voorselectie.

Booking Slots

Maakt het mogelijk een Desk te boeken tussen ingestelde tijdsintervallen.

Single Slot: waardoor

het

mogelijk is

om voor een enkele duur in een dag te boeken.

AM / PM Slots: waardoor het mogelijk is om voor TWEE duur in een dag te boeken.

Custom: Maak tot 3 slots met verschillende begin- en eindtijden.

Opmerking: Voor AM/PM en Aangepaste slots kunt u een aangepaste kleur inschakelen die op de plattegrond wordt weergegeven wanneer dit soort boekingen wordt gemaakt.

Web Check-in

Als dit is ingeschakeld, kunnen gebruikers deze balie boeken via een computer met een webgebaseerde toepassing. Bijvoorbeeld Chrome.

Een

nabijheidslocatiecontrole is mogelijk indien ingeschakeld. Hiermee wordt gecontroleerd hoe ver een gebruiker van het kantoor verwijderd kan zijn om in te checken. Houd rekening met een locatienauwkeurigheid van ongeveer 1,5 km

Inchecken per telefoon / QR Scan vereist

Hiermee kunnen gebruikers inchecken via een mobiele telefoon. Een extra vlag zal gebruikers dwingen om bij aankomst een QR-code te scannen vanaf een balie op kantoor.

Enable QR Booking

Hierdoor kunnen gebruikers een balie boeken door de QR-code te scannen bij een balie, waar ze nog niet eerder een balieboeking hadden gemaakt.

Beperking aantal boekingen per dag

Deze functie beperkt het aantal boekingen per dag voor elke gebruiker.

In de meeste gevallen wordt 1 per dag aanbevolen, tenzij AM / PM boekingen ook zijn ingeschakeld.

Beperking aantal boekingen per week

U wilt misschien het aantal boekingen dat een gebruiker per week kan maken beperken. Dit kan zijn om hybride werken te rechtvaardigen.

Beperk boekingen tot vloer maximum capaciteit

Wanneer een vloer capaciteit is ingesteld, zal deze vlag het aantal toegestane bureau boekingen op die vloer beperken.

Vereist geldig toegangsformulier

Als deze functie is ingeschakeld, moeten gebruikers een toegangsformulier invullen voordat ze balieboekingen kunnen maken. Dit formulier kan worden aangemaakt

Disable Nearby Desks on Booking

Door de Disable Nearby Desks on booking policy in te schakelen, worden gebruikers beperkt in het kiezen van balies die gescheiden zijn vanwege Health & Safety Policies. Als u bijvoorbeeld Desk 30 boekt, wordt Desk 31 uitgeschakeld. Door dit beleid te gebruiken, kan Desk 31 worden geboekt.

Vereist toegewezen bureaus

Deze vlag beperkt het aantal bureaus dat door een gebruiker kan worden toegewezen.

Beviel dit artikel u? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!