Essentieel
RICOH Spaces V2 - Overzicht plattegrond
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak kennis met de nieuwe landingspagina van de RICOH Spaces web app. De module combineert een interactieve plattegrond, filters en een feed. Kernfuncties van de plattegrond zijn het maken van balieboekingen, kamerboekingen en het verkrijgen van belangrijke informatie over uw dag en de status van mensen.

Filters

Interactieve plattegrond

Opmerking: De plattegrond is nu standaard uw landingspagina. U kunt uw startpagina kiezen uit de plattegrond of het rooster. Om uw Homepage te veranderen, gaat u naar uw Profiel, gaat u naar de sectie Voorkeuren en selecteert u uw Homepage.

In het bovenste gedeelte van de plattegrond kunt u eenvoudig de datum wijzigen en uw locatie en verdiepingsniveau bijwerken. De plattegrond zal dienovereenkomstig worden bijgewerkt.

Herinnering:

• Groen: Beschikbaar

• Rood: Geboekt

• Blauw: Dat is uw boeking

• Aangepaste kleur: Alleen geboekt voor een halve dag

• Grijs: Niet beschikbaar om te boeken

• Doorzichtig: Voor niemand beschikbaar

.

De icoontjes aan de rechterkant van de plattegrond:

• On Behalf Booking: U kunt eenvoudig boeken namens iemand anders die u daartoe het recht heeft gegeven (Zie hier hoe u een delegate booker instelt).

• Fire Marshalls: Visualiseer de Fire Marshalls.

• Eerstehulpverleners: Visualiseer de First Aiders.

Filters:

Met de verschillende elementen bovenaan het scherm kunt u gemakkelijk werkruimten of personen zoeken. U kunt ruimten, bureaus, zones en mensen zoeken en filters gebruiken voor elk van de categorieën om snel te vinden wat u zoekt.

U kunt ook favoriete werkruimten kiezen met behulp van het sterpictogram.

Feed

De Feed geeft u een momentopname van uw activiteiten

:

• De datum van vandaag.

• Meldingen: Ontvang meldingen over uw activiteit.

• Lichte/donkere modus: Met een klik op een knop verander je de lay-out in de lichte of donkere modus.

• Boekingen & Status: Bekijk al uw boekingen van de dag. Check-in en uit.

• Planning: Gesynchroniseerd met uw Outlook 365 en Google Workspace.

• Bezoekers: Beheerders zien de bezoekers en hun status.

• Lussen: Bekijk de statussen en boekingen van uw lusleden. U kunt uw lus ook bewerken.

Voor een diepere kijk op de feed en zijn functionaliteiten, ga hierheen.

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Je vindt meer artikelen zoals deze aan de rechterkant van het scherm!