Inchecken via QR-code met RICOH Spaces V2 Mobile App
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De RICOH Spaces telefoon app geeft u de mogelijkheid om in te checken op uw bureau met behulp van de scan QR functie. Deze gids laat u zien hoe u dat eenvoudig kunt doen.

Inchecken via QR-code

Wanneer u klaar bent om in te checken bij uw bureau, opent u gewoon de RICOH Spaces mobiele app om de geboekte bureau van vandaag op uw startscherm te zien.

1

. Selecteer Scan QR, om uw camera te laten openen op uw mobiele telefoon

.

2. Richt de camera op de QR-code die op uw bureau wordt geplaatst. Hierdoor wordt de QR code gescand.

3

. U krijgt een bevestiging van uw check-in, op uw scherm en het wordt automatisch bijgewerkt op uw Homepage om aan te geven dat u bent ingecheckt.