Migratieoverzicht
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel krijg je een overzicht van het V2-migratieplan.

Vóór het gebruik van V2 was het belangrijk dat we gegevens migreerden uit de bestaande Ricoh Spaces-applicaties, waaronder de webapp, de mobiele app en de Smart Displays.

Migratieoverzicht:

• Onze Customer Success Managers werken met onze klanten samen om een geschikte datum voor de migratie te vinden.

• De migratie vindt per klant plaats om een succesvolle overgang te garanderen.

• Op de dag van de overdracht zijn alleen de apps van jouw organisatie ontoegankelijk.

• Tijdens de migratie hebben gebruikers geen toegang tot de webapplicatie, de mobiele applicatie of Smart Displays.

• Ondanks dat de apps niet beschikbaar zijn, kun je nog steeds afspraken aanmaken via Office 365 of Google Workplace. Ricoh Spaces synchroniseert wel je agenda en alle afspraken worden dan ook gesynchroniseerd zodra de migratie is voltooid.

• De migratie duurt in principe niet langer dan een dag. Ons technische team werkt zo efficiënt mogelijk om elk ongemak tot een minimum te beperken.

• Als je de webapplicatie gebruikt, word je na de migratie onmiddellijk doorgestuurd naar een nieuwe URL waar je kunt inloggen met je gebruikelijke gegevens.

• Bij de mobiele applicatie word je via een dialoogvenster doorverwezen naar de nieuwe versie van de app, die je kunt downloaden en gebruiken.

• Wij ondersteunen de uitrol van Smart Displays voor beheerde apparaten op alle locaties van klanten.

Wij blijven onze klanten tijdens alle fasen van het proces op de hoogte houden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.