Evenementen & vergaderzalen
Een vergaderzaal boeken via de plattegrond
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De nieuwe homepage van RICOH Spaces is een krachtig hulpmiddel. De nieuwe lay-out bevat veel elementen en stelt u in staat om met een paar klikken belangrijke acties uit te voeren. Een daarvan is het boeken van een vergaderruimte en deze gids leidt u door het boekingsproces.

Hoe

boekt u een vergaderruimte met behulp van de plattegrond

1

. Navigeer naar de plattegrond.

2. Selecteer de relevante datum, verdieping en locatie.

Hierdoor wordt

uw plattegrond bijgewerkt.

3

. Klik op het filter Kamers bovenaan uw scherm om een lijst met alle zalen weer te geven.

4. Klik op een kamer om de voorzieningen ervan weer te geven.

5. Als u een kamer van uw gading hebt gevonden, klikt u op Boeken.

Er wordt

dan een nieuw evenementvenster geopend.

6

. Vul de velden in en klik op Maak evenement

.

7. Uw boeking is nu voltooid.

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vindt u aan de rechterkant van het scherm!