Balie Reservering
Een bureau reserveren via de plattegrond in V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel toont u een eenvoudige manier om een bureau te boeken - via de RICOH Spaces Web App!

Gebruik van de Homepage Plattegrond

1

. Ga naar de Homepage van RICOH Spaces. Standaard is dit de Plattegrond.

2. Gebruik het uitklapmenu bovenaan de Floorplan om de relevante datum, locatie en verdieping te selecteren.

3. De plattegrond zou moeten worden bijgewerkt en u kunt nu de boekingen die op die gekozen dag zijn gemaakt visualiseren (in rood). Bekijk de beschikbare balies (in het groen) en kies er een.

4

. Klik op de balie die u wilt boeken

5

. Dit opent een nieuw venster waarin u de dag(en) en slot(s) kunt selecteren die u voor deze specifieke balie wilt boeken.

6. Klaar? Klik op Volgende!

7. Als uw locatie het toelaat, kunt u een parkeerplaats of een locker toevoegen aan uw boeking.

8. Druk op Bevestigen en je bent klaar! U zou nu een e-mail bevestiging moeten ontvangen.

Je hebt nu je bureau in RICOH Spaces geboekt! Bekijk voor meer hulp zeker ook onze andere zelfhulp artikelen! U kunt gerelateerde artikelen vinden in het menu aan de rechterkant van het scherm.