V2 - Inwerkproces
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u voor het eerst inlogt bij RICOH Spaces, doorloopt u eerst het onboardingproces. Het helpt u bij het instellen van uw profiel en voorkeuren. Hier volgt een overzicht van alle stappen die u zult doorlopen.

Het inwerkproces

De eerste stap van het inwerkproces is het kiezen van een taal. Gebruik het dropdownmenu om door de beschikbare talen te bladeren en er een te selecteren.

De tweede stap is een welkomstbericht van ons team. Het zal de naam en het logo van uw organisatie weergeven.

Nu is het tijd dat u ons over uzelf vertelt. De informatie die u opschrijft zal zichtbaar zijn voor uw collega's.

Om organisaties te helpen inzicht te krijgen in hun impact op het milieu, willen we u vragen uw gebruikelijke reismethode te kiezen. Als u meerdere reismethoden gebruikt, selecteer dan de methode die u het meest gebruikt.

Kies nu uw woonplaats. Sommige organisaties hebben meerdere locaties, maar u misschien maar één. Selecteer uw locatie en klik op volgende. Als u op verschillende locaties werkt, selecteer dan de locatie waar u de meeste tijd doorbrengt. U kunt uw locatie later nog steeds veranderen.

Selecteer een thema: Donker of licht.

U bent nu ingesteld! Als je iets van deze informatie moet bijwerken, ga dan naar je profiel sectie. Het is waar de meeste van deze voorkeuren te vinden zijn.