V2 Homepage's Feed
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel maakt u kennis met de nieuwe Feed op de homepage van RICOH Spaces. De Feed bevat nuttige sleutelelementen, allemaal verzameld op één plek voor een betere visualisatie van uw dag.

Klik op de Homepage van de RICOH Spaces app op het

icoon aan de rechterkant van uw scherm om het Feed venster te openen.

Dit zal verschijnen :

In de Feed:

• Datum van de dag.

• Meldingen: Ontvang meldingen over uw activiteit.

• Lichte/Donkere modus: Met een klik op een knop, verander de lay-out naar lichte of donkere modus.

• Boekingen & Status: Bekijk al uw boekingen van de dag, check-in en uit. U kunt ook snel boeken of uw status instellen (thuiswerken, elders werken, buiten kantoor).

• Planning: Bekijk uw voor die dag geplande evenement.

• Bezoekers: Bekijk en beheer uw bezoekers van de dag (functionaliteit voorbehouden aan beheerders).

• Lussen: Bekijk de statussen en boekingen van de leden van uw lussen. Bewerken om de leden van uw lussen te wijzigen.

Beviel dit artikel u? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!