Werknemers beheren in V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

RICOH Spaces maakt eenvoudig beheer van medewerkers mogelijk. Beheerders kunnen eenvoudig een lijst van al hun medewerkers weergeven, bepalen wie bezoekers mag ontvangen en profielen verwijderen.

Medewerkerslijst beheren

1

. Navigeer vanaf de Homepage via de pictogrammen aan de linkerkant naar Organisatie-instellingen.

2. Zoek de rubriek Medewerkers.

3. In deze sectie kunt u eenvoudig de huidige functietitels en belangrijke informatie van uw medewerkers visualiseren.

4. Om te bewerken, kunt u werknemers selecteren door het vakje links van de lijst aan te vinken. Om het profiel van een werknemer te visualiseren, schuift u naar rechts en klikt u op de knop Bekijken.

5. Door de functie Host Visitors toe te staan, kan een werknemer de leiding hebben over bezoekers en zal hij meldingen ontvangen die daarmee verband houden.

Beviel dit artikel? Laat het ons weten met de controles hieronder! Meer artikelen als deze vindt u aan de rechterkant van het scherm!