Mediatheek
Wat is er nieuw aan V2?
RICOH Spaces V2 Feed - Wat is er nieuw met V2?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De gloednieuwe Feed in RICOH Spaces voorziet gebruikers van een nieuw pop-out scherm dat de gebruiker alle informatie toont die hij nodig heeft voor de dag.

Van uw dagelijkse boekingen tot uw vergaderschema en zelfs alle bezoekers die u voor die dag hebt, kunt u in één oogopslag alles zien wat u nodig hebt op één handige plek!

Vind je deze video leuk? U vindt er meer in onze mediabibliotheek! We horen ook graag uw feedback. Laat zeker een reactie achter onderaan de pagina zodat u uw gedachten kunt delen!