Uw bedrijf beheren in RICOH Spaces V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

RICOH Spaces is een krachtige tool waarmee beheerders hun hele bedrijf op één plaats kunnen beheren. Organisatie-instellingen, de module voorbehouden aan beheerders bevat veel informatie en handige instellingen. Deze gids leidt u door elk onderdeel van dit tabblad.

Opmerking: Het tabblad Organisatie-instellingen bevat alle locaties en stelt u in staat beslissingen op een hoger organisatieniveau door te voeren in alle locaties.

De subtabbladen

• Locatie: In dat subtabblad kunt u uw locaties visualiseren en een nieuwe locatie aanmaken met de knop 'Locatie aanmaken' rechtsonder. Door op een locatie te klikken komt u in de locatie en opent u een nieuw submenu.

• Medewerkers: Hierin staan al uw medewerkers. U kunt een specifieke medewerker zoeken, bepalen wie bezoekers mag ontvangen, en de profielen van medewerkers bekijken en bewerken. U kunt werknemers ook uitschakelen, wat betekent dat ze niet verschijnen in zoekopdrachten.

• Sjablonen: Voeg een aangepast bericht toe dat vóór elke bureauboeking wordt getoond en/of stuur een automatische herinnering voor medewerkers om hun dagelijkse pasjes in te vullen.

Indien ingeschakeld, zal dit op ALLE locaties worden geïmplementeerd.

• Bedrijfsgegevens: Vul uw organisatieprofiel aan met uw logo, naam, een beschrijving. Dit is ook de plek waar u de domeinen toevoegt die mogen inloggen op RICOH Spaces.

• Groepen: Creëer, upload en beheer uw AD groepen.

• Organisatie Rollen: Visualiseer de actieve rollen en wijs rollen toe, bewerk of verwijder ze.

• Integratie: Hier verbindt u alle integraties met RICOH Spaces.

• Locatiegroepen: Maak groepen aan voor vergelijkbare locaties om instellingen gemakkelijker over locaties heen te implementeren.

• Instellingen: Daar kunt u bezoekers op de feed verbergen en de vergadertitels verbergen voor niet-admins.

Beviel dit artikel? Laat het ons weten met de controles hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!