Zaalpanelen opnieuw opstarten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we uit hoe je je ProDVX-panelen zo kunt instellen dat ze dagelijks worden ververst.

Wij raden aan je nieuwe ProDVX-tablet zo in te stellen dat deze elke dag opnieuw wordt gestart. Hiermee verklein je het risico op het crashen van toepassingen en zorg je ervoor dat Ricoh Spaces optimaal blijft werken.

Volg hiervoor onderstaande instructies:

1. Sluit de app 'Smart Spaces Displays'. Dit doe je door te klikken op de knop rechtsboven op de tablet, vlak bij de volumeknoppen.

2. Zoek de app voor de instellingen en open deze.

3. Scrol omlaag tot je de optie 'Gepland' ziet. Klik erop.

4. Stel het schema voor opnieuw opstarten in. We raden aan om de tablet elke dag rond 5.00 uur opnieuw te starten.

Je tablet zou nu elke dag om 5.00 uur opnieuw moeten opstarten. Je hoeft je geen zorgen te maken over het openen van de app 'Smart Spaces Displays', want dat gebeurt automatisch.

Dat is alles. Je bent klaar! 🎉