Voertuigen & Parkeren
Webapp: hoe reserveer ik een parkeerplaats via de plattegrond?
Webapp: hoe reserveer ik een parkeerplaats via de plattegrond?
K
Geschreven door Kiren Dosanjh-Dixon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Leer stap voor stap met de RICOH Spaces-webapp hoe je gemakkelijk een parkeerplaats kunt reserveren via het tabblad 'Plattegrond'.

1. Navigeer in RICOH Spaces naar het tabblad 'Plattegrond'.

2. Selecteer de relevante plattegrond via het vervolgkeuzemenu boven de plattegrond.

3. Selecteer een ruimte naar keuze door erop te klikken (de beschikbare parkeerplaatsen zijn groen gekleurd).

4. Kies de dag(en) waarvoor je deze plek wilt reserveren.

5. Klik op 'Volgende'.

6. Controleer de details van je reservering.

7. Bevestig de reservering.

8. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je reservering. Deze wordt weergegeven op je startpagina.

Als jouw bedrijf een slagboomsysteem voor het parkeerterrein heeft geïntegreerd, kun je hier jouw voertuig toevoegen.