Snel reserveren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ricoh Spaces heeft met 'Snel reserveren' een snelle en efficiënte reserveringsflow gecreëerd waarmee gebruikers direct bureaus of parkeerplaatsen voor auto's kunnen reserveren.

Een gebruiker kan snel een bureau reserveren en hoeft daarbij niets anders in te stellen dan de dag(en) die hij of zij wenst te reserveren.

1. Klik op de startpagina op het Feed-pictogram

.

2. Open de sectie 'Reservering en status'.

3. Klik op de dag waarvoor je een snelle reservering wilt maken.

4. Klik op 'Snel reserveren'.

5. Ricoh Spaces heeft een beschikbaar bureau voor je gereserveerd.

Opmerking: met de optie 'Snel reserveren' worden alleen reserveringen voor de hele dag gedaan.