Fase 2: inrichting van Ricoh Spaces
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Acties door Ricoh

Na de goedkeuring van de door jou gecorrigeerde plattegronden zullen wij:

• Jouw werkruimte en/of locatie(s) binnen Ricoh Spaces creëren (dit wordt meestal binnen 24 uur na de call gedaan)

• Je instructies geven over eventuele acties die jouw IT-team moet ondernemen (zie hieronder)

• Je plattegronden omzetten naar de Ricoh Spaces-indeling en deze uploaden naar je werkruimte (dit duurt na goedkeuring van de door jou gecorrigeerde plattegronden meestal nog circa 10 dagen)

Jouw acties

Zodra je werkruimte is ingesteld, kun je met je zakelijke e-mailaccount inloggen op https://ricohspaces.app.

Single Sign-On

Het kan zijn dat jouw IT-ondersteuningsteam toestemming moet geven aan externe partijen om in te loggen bij de toepassing. Is dit niet het geval, dan kun je direct inloggen. Als je wel toestemming nodig hebt, kan je IT-team inloggen in het systeem en namens de organisatie toegang verlenen. Dit is nodig voor zowel de mobiele app als de webapp.

Stuur deze koppeling naar je IT-beheerder voor uitgebreide instructies over wat hij of zij moet doen.

Agenda-integratie

Volg deze instructies om je agenda-integratie van O365 te configureren. Geef via de verificatiekoppeling goedkeuring voor de Ricoh Spaces-client om de toegang goed te keuren. Meer informatie over de beveiliging vind je hier.

Helpcentrum

Je vindt de volledige online documentatie voor beheerders hier. Deze documentatie helpt je de stappen te doorlopen die volgen na het gedeelte dat wij al voor je hebben geconfigureerd.

Volgende stap