Productupdates
Bèta-gebruikers
Deelnemen aan de Android-testcommunity voor Ricoh Spaces in App Distribution
Deelnemen aan de Android-testcommunity voor Ricoh Spaces in App Distribution
K
Geschreven door Kiren Dosanjh-Dixon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

App Distribution is een Android-service waarmee testers testversies van Ricoh Spaces kunnen downloaden en installeren.

Als je in App Distribution bent geselecteerd als Ricoh Spaces-tester, zal de service je per e-mail een uitnodiging sturen met instructies voor het installeren en testen van de build.

Stap 1: meld je aan bij Google om de uitnodiging te accepteren

1. Open je de uitnodiging vanuit je e-mail als je een Android-apparaat gebruikt.

2. Meld je aan bij Google wanneer daarom wordt gevraagd en accepteer de uitnodiging om de app te testen.

Houd rekening met het volgende:

• Nadat je een uitnodiging hebt geopend om een app te testen, kun je je aanmelden met elk Google-account om de uitnodiging te accepteren, dus niet alleen het account waarnaar de uitnodiging oorspronkelijk is verzonden.

• Uitnodigingen kunnen slechts eenmaal worden geaccepteerd en worden daarna ongeldig.

• Een Google-account kan aan elk e-mailadres worden gekoppeld, niet alleen aan adressen het Gmail- of G Suite-domein. Ontdek hoe je je kunt aanmelden met een ander e-mailadres.

Nadat je een uitnodiging hebt geaccepteerd, krijg je toegang om de test-app te installeren. Je ontvangt ook notificatie-e-mails van Firebase over builds wanneer de ontwikkelaar van de app een nieuwe build verspreidt en jij wordt geselecteerd als tester.

Stap 2: download Firebase App Tester (optioneel, aanbevolen)

Download de app Firebase App Tester als je dat nog niet hebt gedaan. Hiermee kun je al je testapps op één plaats installeren en openen. Je kunt Firebase App Tester downloaden via de vraag die in de browser verschijnt nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd.

Als dit de eerste keer is dat je Firebase App Tester installeert, moet je je aanmelden bij de app met het Google-account dat je hebt gebruikt om de uitnodiging te accepteren.

Hoe verwijder ik onbekende apps?

Stap 3: download de build in Firebase App Tester

Selecteer in Firebase App Tester de app die je wilt installeren en tik op Download. Apps die je installeert via App Tester worden automatisch toegevoegd aan het startscherm van je apparaat.

AAB-releases downloden

Voer de volgende eenmalige stappen uit op je testapparaat om een Android App Bundle-release te kunnen downloaden (deze instructies worden ook weergegeven wanneer je begint met het downloaden van de release):

1. Open de Google Play Store-app.

2. Tik op Menu > Instellingen.

3. Tik in het gedeelte Over zeven keer op de Play Store-versie.

4. Wanneer de instelling verschijnt, tik je op de schakelaar Intern apps delen om deze in te schakelen.

Je testaccount verwijderen

Lees de FAQ's voor instructies over het verwijderen van je App Distribution-testaccount en de gegevens ervan.