Productupdates
Wat is er nieuw in RICOH Spaces
Wat is er nieuw in Ricoh Spaces: indelingen van gekoppelde zalen en ruimten
Wat is er nieuw in Ricoh Spaces: indelingen van gekoppelde zalen en ruimten
K
Geschreven door Kiren Dosanjh-Dixon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met onze nieuwe functie 'Gekoppelde zalen' benut je je kantoorruimte optimaal

Wij willen onze gebruikers graag flexibiliteit en veelzijdigheid bieden met betrekking tot het gebruik van kantoorruimte. Daarom presenteren we met gepaste trots onze nieuwste functie: Gekoppelde zalen. 🚀

Wat zijn gekoppelde zalen?

"Wat zijn gekoppelde zalen eigenlijk?", hoor ik je vragen. 🤔

Een gekoppelde zaal is precies wat de naam al aangeeft: deze functie biedt je de mogelijkheid om twee of meer aangrenzende zalen te gebruiken en de ruimte zo optimaal te benutten.

Door een gekoppelde zaal te reserveren, wordt de capaciteit van de ruimte vergroot, zodat er ook ruimte is voor workshopdagen, trainingen of samenwerkingssessies.

Ruimte-indelingen

Niet alleen kun je met gekoppelde zalen je ruimten optimaal benutten, we hebben ook ruimte-indelingen geïntroduceerd.

Je kunt een indeling aan je zaalreservering toevoegen. Zo kun je dus voor elke afspraak of gebeurtenis de meest geschikte indeling maken. Wanneer je een trainingsdag hebt, kun je een bijpassende klaslokaalopstelling in je gekoppelde zaal aanvragen.

Hoe krijgen we dit allemaal voor elkaar?

We moeten erbij zeggen dat er wel een beetje handigheid van de beheerders binnen je organisatie nodig is om de indelingen van gekoppelde zalen en ruimten in Ricoh Spaces te configureren . Maar als dit eenmaal is gedaan, kun je een grotere ruimte reserveren inclusief een indeling die helemaal aan jouw behoeften voldoet.

Wij hebben een aantal handige gebruikershandleidingen gemaakt om beheerders door het configuratieproces te leiden. Je kunt de handleidingen hier en hier vinden.