Visitors
Overzicht bezoekersbeheer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer al uw bezoekers eenvoudig via het tabblad Bezoekers. Met deze krachtige tool kunt u uw gasten in alle fasen van hun bezoek registreren en volgen. Dit artikel geeft u een overzicht van de module en al zijn functionaliteiten.

Om bezoekers te beheren, hebt u een van de volgende rollen nodig: bezoekersadministrateur, locatieadministrateur of globale admin.

Overzicht van het tabblad Bezoekers:

Het tabblad Bezoekers bevat 3 subtabbladen: Bezoeken en Adresboek en Noodlijst

Bezoeken:

In de subtab Bezoeken krijgen beheerders een overzicht van alle bezoekers, samen met hun contactgegevens en belangrijke informatie over hun bezoek

.

Filters:

Status:

Een gemakkelijke manier om uw bezoekers te sorteren is op hun status. Klik gewoon op de verschillende statussen om uw bezoekers te filteren.

Kolommen:

Meerdere kolommen zijn standaard zichtbaar:

• Bezoeker

• Status:

• Inchecken

• Uitchecken

• Functie titel

• E-mail

• Bedrijf

• Boekingen

• Gastheer

• Dagelijkse pas

• Mobiel nummer

• Registratieplaatje

U kunt uw bezoekersbord aanpassen via Kolommen bewerken

Als u

over de pictogrammen onder de boekingskolom gaat, ziet u belangrijke informatie over de boekingen van de bezoeker, zoals de geboekte balie, de parkeerplaats, de hostnaam en het lockernummer.

Een

grijsgemaakt pictogram betekent dat er geen boeking is gemaakt.

Zoeken:

Een snelle manier om een specifieke bezoeker te vinden is via de zoekbalk.

Datum:

Wijzig de datum om de bezoekers te zien die op een specifieke datum gepland staan.

Functionaliteiten:

Tip: Wilt u de status van meerdere bezoekers bijwerken?

Dat

kan door de bezoekers te selecteren en via de onderste nav/onderbalk te bewerken of te verwijderen.

Maak een Bezoek aan:

Heeft u een bezoek gepland? Gebruik de knop Bezoek aanmaken.

Dit opent een nieuw venster waar u alle details over het bezoek invult.

• Zoek een bezoeker laat u toe een bestaande bezoeker op te zoeken in uw adresboek of een nieuw bezoekersprofiel aan te maken. Met een adresboek bespaart u tijd om dezelfde bezoekers te registreren.

• Bezoekschema: U kunt meerdere data tegelijk toevoegen als u op voorhand weet wanneer uw bezoekers ter plaatse zullen zijn.

• Bezoek details: Voeg een host toe aan uw bezoeker(s).De host zal meldingen ontvangen met betrekking tot de aanwezigheid van hun bezoeker - dit zal moeten worden ingesteld.U kunt hier leren hoe dat te doen.

• Opmerking aan de receptie: Vrije notitie tekst aan de receptie personeel als er iets is dat je nodig hebt om hen bewust te maken van.

• Bezoekstatus: Kies de huidige status van de bezoekers: Pre Booked, On Site, Off Site en Checked Out.

Bezoeken uploaden:

Met Upload Visits kunt u .csv-bestanden uploaden.

Exporteren:

Verkrijg een .csv-bestand met alle details van alle bezoeken.

Adresboek:

In het Adresboek worden alle persoonlijke gegevens van uw bezoekers opgeslagen, zoals Naam, E-mail, Bedrijfstelefoonnummers en Tags.

U kunt uw contacten zelfs filteren op Bedrijf of de Zoekbalk gebruiken om een specifiek contact te zoeken.

Met de knop Bekijken opent u het profiel van uw contactpersoon.

U kunt uw contactpersoon gemakkelijk bewerken, verwijderen of een bezoek aanmaken.

Wanneer u een contactpersoon aanmaakt of bewerkt, kunt u deze als privé markeren. Dit betekent dat de bezoeker nog steeds in het adresboek staat, maar niet in zoekopdrachten verschijnt.

Noodgevallenlijst:

In geval van nood hebben beheerders toegang tot de noodgevallenlijst van de bezoekers. Dit is zodat de bezoekers die zich op de site bevinden worden verantwoord.