Aangepaste kleuren instellen voor AM/PM-reserveringen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor AM/PM-reserveringen kun je aangepaste kleuren gebruiken om ze zo goed mogelijk zichtbaar te maken op de plattegrond, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen zien of er nog voor een halve dag kan worden gereserveerd.

Vereiste: je moet een algemeen beheerder of locatiebeheerder zijn.

Een aangepaste kleur instellen

1. Ga naar Organisatie en selecteer de locatie die je wilt bewerken.

2. Selecteer onder Beleidsregels de optie Bureaus.

3. Scrol naar beneden om de beleidsregel te vinden en zet deze op 'Aan'. Kies een kleur naar jouw smaak.

4. Klik na het instellen onderaan op 'Opslaan'.

Na inschakelen

Met de hierboven gekozen kleur ziet het er als volgt uit:

• Meerdere bureaus zijn groen en zijn dus niet gereserveerd.

• Bureau 13 is rood; deze is voor de hele dag gereserveerd.

• Bureau 18 is de aangepaste kleur die hierboven is gekozen. Dit bureau is in dit voorbeeld alleen 's middags (PM) gereserveerd.