Locatie beheren
QR-codes genereren voor bureaus
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Desk QR-codes stellen uw medewerkers in staat om snel te reserveren of in te checken bij een balie. U kunt eenvoudig balie QR codes printen of vervangen door deze stappen te volgen.

Vereiste: Een RICOH Spaces beheerder zijn.

Opmerking: U gaat een printer nodig hebben.

Hoe QR codes te genereren

1

.

Navigeer naar de Organisatie Instellingen tab

.

2

.

2.

Zoek en klik op de locatie waarvoor u QR codes wilt genereren.

3

. Eenmaal in de locatie instellingen, zoek de Print QR Codes knop en klik erop.

4. Selecteer de ruimtes waarvoor u QR codes wilt genereren.

5. Klik op de knop QR Codes genereren.

6. Een nieuw venster verschijnt waarmee u de QR codes kunt bekijken en afdrukken.

7. 7. Print de QR codes en plaats ze op de betreffende balie.

Opmerking: Zorg ervoor dat u het gebruik van QR codes heeft ingeschakeld in uw beleid.