Rollen
Rollen beheren in V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

RICOH Spaces heeft een Role Management gebied gecreëerd om ervoor te zorgen dat alleen de door u gewenste gebruikers bepaalde aspecten van de applicatie kunnen beheren. Hier kunt u alle toegekende rollen visualiseren en bewerken.

Opmerking: Om rollen te beheren moet u eerst een Global Admin, Roles Admin of Location Administrator zijn. Zodra u de juiste rol hebt gekregen, kunt u beginnen met het beheren van de rollen van andere gebruikers.

Rollen beheren

1

. Navigeer naar het tabblad Organisatie-instellingen

.

2. Klik op de locatie waar u de gegevens wilt bewerken.

3. Ga naar de sectie Rollen.

4. Het gebied Rollen wordt geopend en u zou alle Lokale Rollen in een tabel moeten zien, u hebt ook de mogelijkheid om de rollen te zoeken en te filteren als dat nodig is.

Kijk hier voor het artikel waarin alle beschikbare rollen worden gedefinieerd.

Een nieuwe rol toewijzen

1

. Klik rechtsonder in uw scherm op Rol toewijzen.

2. Dit opent het venster Rol toevoegen waar u kunt beginnen met het zoeken naar de gebruiker die u een rol wilt toewijzen. Als de gebruiker niet aanwezig is in het systeem kunt u gewoon zijn e-mailadres invoeren.

3.

Zodra

u de gebruiker hebt gevonden en de gewenste rol(len) uit de lijst hebt geselecteerd, klikt u op Rol toewijzen.

Een rol bewerken

Gebruik het pictogram Prullenbak om een rol te verwijderen

.

Gebruik de knop Bewerken om een rol te bewerken. U kunt meerdere rollen aan dezelfde persoon toewijzen, vink gewoon alle rollen uit het uitklapmenu aan. Vergeet niet op Rollen bijwerken te klikken.

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!