Rollen
Definities van V2 rollen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

RICOH Spaces maakt eenvoudig rolbeheer mogelijk waarmee u kunt instellen 'wie wat kan zien' binnen verschillende elementen van het platform. Sommige rollen bevinden zich op een hoger niveau; Wereldwijd. Sommige andere rollen zijn gerelateerd aan een enkele locatie. We geven u meer uitleg over elk van de beschikbare rollen.

Opmerking: Wanneer u een aantal extra rechten krijgt. Om ze in werking te laten treden, moet u uit- en weer inloggen.

Global Roles

Global Admin

Een global admin heeft volledige controle over RICOH Spaces en alle locaties. Hij kan alles bewerken, creëren en verwijderen. Ze kunnen ook alle aspecten van de tool beheren en Global rollen toekennen aan andere gebruikers. De Global Admin rol is een combinatie van alles wat hieronder staat.

Global Insights

Een

Global Insights gebruiker heeft de mogelijkheid om inzichten te bekijken voor elke beschikbare locatie.

Local Roles

Advanced Booker

Deze rol geeft gebruikers de mogelijkheid om zo ver vooruit te boeken als ze willen, waarbij de Days to book in the advance policy worden genegeerd.

Gedelegeerde Boeker

Deze rol geeft gebruikers de mogelijkheid om bureaus, zones en parkeerplaatsen te boeken namens alle medewerkers in het bedrijf.

Automations Admin

Deze rol geeft toegang tot het Automation Centre Momenteel in BETA Testing.

Integrations Admin

Deze rol geeft gebruikers toegang tot het Integrations Centre, waarmee gebruikers integraties voor hun locatie kunnen aansluiten. Deze integraties kunnen zijn; narrowcasting, sensoren etc.

Locatie Admin

Een

Locatie Admin is vergelijkbaar met een Global Admin maar dan voor slechts één locatie. Iemand kan locatiebeheerder worden voor meer dan één locatie.

Standaard heeft elke locatiebeheerder de mogelijkheid om een bureau te boeken namens elke werknemer in de locatie waarvoor hij de beheerder is.

Faciliteitenbeheerder

Deze rol geeft toegang tot het gebied Ruimtediensten, Reserveringsverzoeken en Ruimte-indelingsverzoeken.

Groepenbeheerder

Een

groepenbeheerder kan openbare groepen aanmaken, bewerken en verwijderen. Een eenmaal gemaakte openbare groep kan op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld om de toegang tot een bureau te beperken.

Rollenbeheerder

Een

rollenbeheerder kan rollen die aan gebruikers in de tool zijn toegewezen, maken, bewerken en verwijderen. Een rollenbeheerder kan alleen lokale rollen toekennen.

Screens Admin

Een

Screens Admin heeft de mogelijkheid om een RICOH Spaces schermverbinding voor de toegewezen locatie aan te maken, te bewerken en te verwijderen. Dit kan variëren van een Wayfinder, Room Panel of Visitor verbinding.

Facilities Admin

Zij kunnen alle diensten voor de locatie beheren. Deze diensten kunnen vervolgens worden toegewezen aan ruimtes en managers. Zodra een ruimte en manager is toegewezen kunnen diensten worden geboekt naast de ruimte via de planning tool.

Bezoekers Admin

Een

Bezoekers Admin heeft de mogelijkheid om alle bezoekers te beheren die worden verwacht op de locatie, elke bezoeker admin kan een bezoeker sign-in paneel maken en kan de sign-in status van bezoekers instellen.

Eerste Hulpverlener & Fire Marshall

Eerste Hulpverlener & Fire Marshall rollen kunnen worden toegewezen per locatie. Eenmaal toegewezen kan iedereen de dichtstbijzijnde Eerste Hulpverlener of Brandwacht vinden via de rolzoeker op de plattegrond.

HR Admin

Geeft toegang tot de sectie Werknemers en tot het bewerken van Werknemersgegevens.

Local Insights

Een

Local Insights-gebruiker heeft de mogelijkheid om inzichten te bekijken, maar alleen voor de locatie die hem is toegewezen.

Beviel

dit artikel? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vindt u aan de rechterkant van het scherm!