URL's opnemen in whitelist van netwerk en firewall
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je merkt dat het hoofdmenu van de startpagina niet helemaal wordt geladen of de locatiekiezer gebouwen niet correct weergeeft, wijst dit erop dat de Ricoh Spaces-app niet volledig kan worden geladen.

Dit probleem kan zich voordoen bij het gebruik van Google Chrome of andere ondersteunde webbrowsers.

Als dit probleem optreedt, wijst dit erop dat Ricoh Spaces niet in staat is geweest om te communiceren met de cloudinfrastructuur van Ricoh Spaces. Problemen met de netwerkverbinding kunnen worden veroorzaakt door de beveiligingsapparatuur van je bedrijf, die verbindingen kan blokkeren.

Om dit probleem te kunnen verhelpen, moet jouw IT-team de volgende adressen toestaan:

Mocht je onverhoopt toch nog tegen een probleem aanlopen, neem dan contact met ons op via onze in-app chatondersteuning.