Gebruik van het kamerschema
Meer dan een week geleden bijgewerkt

RICOH Spaces biedt een volledig overzicht van alle ruimtes op uw locatie. U krijgt toegang via het menu aan de linkerkant en klikt op het pictogram Agenda

.

Belangrijkste kenmerken:

• Agenda zoeken voor snelle toegang tot de ruimte die u zoekt

• Kamerafbeeldingen (indien toegevoegd voor uw locatie)

• Duidelijke weergave van capaciteit en kenmerken van de ruimte, zoals of het een "gekoppelde ruimte" is.

• Selecteer een ruimtetitel om de beschikbare functies te bekijken zoals Wifi, Whiteboard, Conference Call.

• Boek eenvoudig een ruimte

Hoe gebruikt u de agenda:

1

. Gebruik de werkbalk onderaan de agenda om uw Datum, Locatie en Verdieping te selecteren om een ruimte te vinden die aan uw behoeften

voldoet.

Tip: U kunt terugspringen naar de datum van vandaag met het

icoon in de werkbalk.

2

. Als u een vergadering selecteert waarvan u de eigenaar bent, kunt u alle details zien en de inhoud bewerken. Als u een beheerder bent, kunt u alle vergaderingen bekijken, tenzij ze als privé zijn ingesteld.

3

. Om een evenement voor een specifieke ruimte te boeken, gaat u met de muis over het beschikbare tijdslot en selecteert u. Dit opent het evenementenpaneel, waar u de details van uw evenement kunt invoeren, vooraf ingevuld met de gekozen ruimte.

Tip:U kunt ook het "+"-teken in de werkbalk gebruiken om een evenement aan te maken, zodat u de ruimte kunt toevoegen tijdens het boekingsproces.