Figma-prototypes gebruiken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan de hand van Figma-prototypes kan het Ricoh Spaces-team toekomstige functies en stromen delen om feedback te krijgen of om toekomstige functionaliteit te laten zien.

Een gebruikersstroom selecteren

De prototypes kunnen in de app verschillende stromen bevatten. Je kunt naar verschillende stromen van het prototype navigeren door binnen de prototypeweergave stromen te selecteren in het paneel aan de linkerkant. Als dit paneel verborgen is, vind je de knop om het paneel te openen linksboven naast de opmerkingenknop.

Gebruik van het prototype

Je klikt eenvoudig door een prototype heen om de gebruikersstroom te doorlopen. Eigenlijk verschilt het maar weinig van het gebruik van een echte app. Als je op een element van het prototype drukt dat nergens aan gekoppeld is, markeert het ontwerp de interactieve gebieden door een blauwe hotspot te tonen. Druk op (R) om het prototype opnieuw te starten.

Door op (C) of op de opmerkingenknop in de werkbalk te drukken, kun je rechtstreeks commentaar geven op het prototype. Je kunt je commentaar ook richten aan iedereen die toegang heeft tot het bestand door het commando '@

' te gebruiken.

Tot slot zijn er nog opties rechtsboven in het scherm, waaronder zoomen (Z) en andere nuttige opties.

Voorbeeld van een prototype