Outlook Invoegtoepassing
De Outlook-invoegtoepassing installeren door deze te sideloaden
De Outlook-invoegtoepassing installeren door deze te sideloaden
K
Geschreven door Kiren Dosanjh
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Opmerking: als je bepaalde onderdelen van deze handleiding niet kunt uitvoeren, neem dan contact op met het IT-team van je bedrijf.

Je kunt de Outlook-invoegtoepassing handmatig installeren via een proces dat sideloading wordt genoemd, mits dit voor je organisatie is ingeschakeld. Als je organisatie Ricoh Spaces als organisatie-app heeft toegevoegd, kun je onderstaande stappen overslaan. Een volledige handleiding over het sideloading-proces is te vinden op de ondersteuningswebsite van Microsoft.

Installeren op desktop

Tip: het is belangrijk om op te merken dat de instellingen kunnen verschillen, afhankelijk van de versie van Outlook die je gebruikt.

De Outlook-invoegtoepassing wordt gebruikt tijdens het reserveringsproces voor afspraken in de Outlook-client. Dit betekent dat je naar je agendapagina moet gaan en dan de optie 'Nieuwe afspraak' moet gebruiken.

Afhankelijk van je Outlook-client zie je een optie bovenaan het scherm. Voor de meeste Windows-gebruikers zal dit de knop 'Invoegtoepassingen downloaden' zijn.

Lint in Outlook 2016 met pijl die naar de knop 'Invoegtoepassingen downloaden' wijst.

Mac-gebruikers moeten wellicht het menu met de 'drie puntjes' gebruiken om meer items te zien. Klik vervolgens op de knop 'Invoegtoepassingen downloaden'.

Tip: als je in jouw versie van Outlook de knop 'Invoegtoepassingen downloaden' niet ziet, klik dan op de knop 'Opslaan' op het lint, als deze zichtbaar is. Of klik op 'Bestand' en selecteer vervolgens de knop 'Invoegtoepassingen beheren' in het tabblad 'Info' om het dialoogvenster 'Invoegtoepassingen' in Outlook op het web te openen.

Ga naar de sectie 'Mijn invoegtoepassingen'.

Dialoogvenster van de Store in Outlook 2016 met 'Mijn invoegtoepassingen' geselecteerd.

Selecteer 'Aangepaste invoegtoepassing toevoegen'.

Screenshot van de Store waarbij de pijl wijst naar de optie 'Toevoegen uit bestand'.

Je kunt nu invoegtoepassingen toevoegen met een URL of vanuit een bestand.

Toevoegen uit bestand (aanbevolen)

Als je het bestand wilt downloaden, download het bestand in de bijlage hieronder dan naar je apparaat en selecteer het wanneer daarom wordt gevraagd. Downloaden.

Toevoegen van URL

Je kunt het bestand gemakkelijk toevoegen door de volgende URL in het vakje te plakken wanneer daarom wordt gevraagd.https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/rs-apks/o/Outlook%20Addin%2Fmanifest-live.xml?alt=media&token=f7c275d7-1930-4b98-b821-e233454e6ca4