Outlook Invoegtoepassing
Informatie over de Outlook-invoegtoepassing voor beheerders
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ricoh Spaces heeft een Outlook-invoegtoepassing die je kunt gebruiken bij het reserveren van vergaderzalen in Outlook.

Opmerkingen van technische aard

Gezien het grote aantal versies en varianten van Microsoft Outlook zijn er beperkingen met betrekking tot de werking van de invoegtoepassing 'Ricoh Spaces'. Wij werken aan een betere compatibiliteit met oudere versies om de problemen te verhelpen.

Zorg ervoor dat gebruikers Outlook 16 of hoger en Microsoft Edge (voor Windows-gebruikers) hebben. Pas dan zal de invoegtoepassing 'Ricoh Spaces' correct werken. Als de configuratie niet geldig is, krijgen gebruikers waarschijnlijk een leeg wit scherm te zien. Dit geldt niet voor office.outlook.com, aangezien de invoegtoepassing 'Ricoh Spaces' volledig wordt ondersteund.

Je kunt hier een uitgebreide handleiding van Microsoft vinden waarin de vereisten worden uitgelegd.

SSO

Als het aanmeldingsproces via Microsoft van je gebruiker een omleidings-URL bevat, zoals ADFS, dan zullen wij de URL aan onze invoegtoepassing moeten toevoegen voordat deze gebruikt kan worden. Dit is een veiligheidsmaatregel die Microsoft heeft ingesteld en die we niet kunnen omzeilen zonder alternatieve inlogmethoden. Neem contact op met [email protected] met je omleidings-URL en wij zullen het probleem voor je oplossen.

Implementatie van de invoegtoepassing

Gebruikers kunnen de invoegtoepassing sideloaden als dat is toegestaan en je kunt hier een handleiding vinden. Het is waarschijnlijk dat je de invoegtoepassing voor alle gebruikers wilt installeren. Raadpleeg deze handleiding van Microsoft om te lezen hoe je dit kunt doen. Je kunt het Ricoh Spaces-manifest downloaden via https://ricohsmartspaces.page.link/outlook-addin.

Opmerking: onze invoegtoepassing is momenteel niet in de store te vinden, maar we werken samen met Microsoft om dit probleem op te lossen.

Onze invoegtoepassing wordt ondersteund door:

• Windows

• Mac

• Office.com

Meer informatie vind je in onze gebruikershandleidingen.