Outlook Invoegtoepassing
Beperkingen van de Outlook-invoegtoepassing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als gevolg van het grote aantal versies en configuraties van Microsoft Outlook kun je problemen ondervinden bij het gebruik van onze invoegtoepassing 'Ricoh Spaces', wat kan resulteren in een wit scherm bij het openen.

Als dit gebeurt, neem dan contact op met de IT-afdeling van je bedrijf en verwijs hen naar deze handleiding.

Wat wordt aanbevolen?

Als je Outlook-versie 16 of hoger hebt en je organisatie heeft de laatste versie van Microsoft Edge uitgebracht, dan zou je de invoegtoepassing zonder problemen moeten kunnen uitvoeren.