Evenementen & vergaderzalen
Zalen reserveren met de Outlook-invoegtoepassing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de Outlook-invoegtoepassing 'Ricoh Spaces' hebt geïnstalleerd, kun je gemakkelijk vergaderzalen vinden voor je vergadering, rechtstreeks in Outlook.

Tip: je Outlook-versie kan er anders uitzien dan op de schermen hieronder.

In deze handleiding vind je informatie over de volgende zaken:

Aan de slag

Je kunt de Outlook-invoegtoepassing openen via Nieuwe afspraak in je agenda.

Een zaal zoeken

Eenmaal ingelogd zie je een lijst met zalen op je thuislocatie. Je kunt dit eenvoudig veranderen door de naam van de plaats in het menu te selecteren. Je kunt ook een lijst met filters gebruiken om je selectie verder te filteren.

In de lijst met zaaldisplays die wordt getoond, is ook de beschikbaarheid van de zalen te zien, mits de zaal beschikbaar is tussen de ingestelde begin- en eindtijd van je Outlook-afspraak.

Een zaal toevoegen aan je afspraak

Als je de zaal hebt gevonden die je zoekt, klik je op het '+'-pictogram om de zaal aan je afspraak toe te voegen.

Je kunt nu je afspraak aanmaken zoals gebruikelijk en de zaal wordt 'uitgenodigd' voor je vergadering. Je ziet de reservering in Ricoh Spaces en in Outlook zoals je normaal zou doen.

Wat is de volgende stap?

We werken aan extra functies voor onze invoegtoepassing, waaronder cateringservices, bezoekers en meer. We horen via onze openbare roadmap graag wat voor jou belangrijk is.