Configuratie van een ProDVX-paneel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij bieden mogelijkheden voor volledige integratie met ProDVX-schermen. De ProDVX-schermen bieden extra functies die je niet krijgt bij andere tabletten. Denk bijvoorbeeld aan PoE (Power over Ethernet), LED-integratie en invoegtoepassingen voor modules.

In dit artikel worden de stappen beschreven die nodig zijn om een ProDVX-scherm te configureren. Ook vind je hier wat hints en tips voor een betere ervaring.

Configuratie

• Controleer of de datum en tijd correct zijn ingesteld.

Ga naar Settings, vervolgens naar System en selecteer daarna Date & Time. Wij raden aan Automatic Date & Time ingeschakeld te houden, maar de tijdzone aan te passen aan je eigen tijdzone. Klik op Tijdzone en zoek de juiste tijdzone in de lijst.

• Verberg de statusbalk

Naar onze mening ziet de tablet er beter uit zonder de meldingsbalk en de balk onderin, omdat apps zonder deze balken in het volledige scherm worden weergegeven.

Ga naar Instellingen en vervolgens naar Weergave. Open het gedeelte Geavanceerd. Selecteer tot slot de optie Statusbalk verbergen.

MDM

Bij levering van de ProDVX-tablet moet de Ricoh Spaces MDM (Mobile Device Manager) zijn geïnstalleerd. Je kunt controleren of dit het geval is door de applade te openen en te zoeken naar de toepassing 'Fusion EMM Agent'.

Als deze niet is geïnstalleerd, download dan het APK-bestand van Fusion EMM en installeer dit op de ProDVX-tablet.

Open na installatie de toepassing en accepteer alle gevraagde toestemmingen. Zodra de toestemmingen zijn geaccepteerd, wordt je gevraagd om een IP-adres van de server en een token in te voeren. Voer de volgende details in:

• IP-adres server: ricoh.vxl.net

• Token-ID: 1v0xsc

Nadat je dit hebt ingesteld, zal het paneel vragen om meer instellingswijzigingen, zoals het inschakelen van nauwkeurige locatie-instellingen, het uitschakelen van accuoptimalisatie, enzovoort.

Opmerking: als je het verzoek krijgt om iets in te schakelen wat al is ingeschakeld, schakel het dan uit en weer in.

Zodra dit proces is voltooid, is MDM geïnstalleerd en zou de toepassing automatisch moeten beginnen met het installeren van de vereiste toepassingen en configuratie.