Uw 365 verbinden
Informatie over de beveiliging van Office 365
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het synchroniseren van jouw beschikbaarheid met Ricoh Spaces hebben we toegang nodig tot enkele gegevens uit je Azure Active Directory. We gebruiken de nieuwste methoden die door Microsoft worden aanbevolen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie van Microsoft kun je hier vinden.

1) De O365-app toevoegen

Wanneer je Ricoh Spaces verbindt met Azure, krijg je een dialoogvenster te zien met de rechten die Ricoh Spaces nodig heeft.

Een volledig overzicht van de inhoud en betekenis van alle rechten kun je op deze pagina van Microsoft vinden. Deze rechten heeft Ricoh Spaces nodig om toegang te krijgen tot vergaderzalen.

Volledige informatie over het instellen van de Office 365-toepassing vind je in dit artikel.

2) Postvakken beperken

Misschien heb je in bovenstaande schermafbeelding al gezien dat Ricoh Spaces toegang vraagt tot alle postvakken. De reden hiervoor is dat we niet weten welke postvakken je gebruikt.

Je kunt beperkingen opleggen aan Ricoh Spaces, zodat we alleen toegang hebben tot postvakken waartoe jij ons toegang geeft. Raadpleeg hiervoor deze handleiding van Microsoft. Dit betekent dat wij alleen kunnen zien wat je wilt dat we zien.

Wij lezen alleen de postvakken die jij hebt geconfigureerd in de sectie 'Ruimten' van de Ricoh Spaces-applicatie. Tijdens het lezen kunnen we alleen zien wie de zaal heeft gereserveerd en wanneer de reservering is gedaan. We kunnen niet zien wat het onderwerp van de vergadering of de inhoud van de agenda is. Alle vertrouwelijke informatie blijft dus veilig.

Je kunt de toepassing op elk gewenst moment loskoppelen vanuit je Azure Portal of via onze Ricoh Spaces-toepassing.

3) Privacy

Wij vinden privacy belangrijk en werken nauw samen met beveiligingspartners en ons eigen cybersecurityteam om ervoor te zorgen dat Ricoh Spaces een zo veilig mogelijke toepassing is.